Department of Sociology and Social Work

News from SCOPAS - Shaping concepts, practice and advances in social work

Maria Appel Nissen medvirker i podcasten 'Barnets bedste

Maria Appel Nissen med i podcasten ’Barnets bedste’

Er en ’Barnets lov’ løsningen på de alvorlige problemer, som de allermest udsatte familier og børn kan opleve i forbindelse med kommunernes sagsbehandling? Det er professor i Socialt Arbejde, Maria Appel Nissen, forskningsgruppen SCOPAS med til at debattere i et nyt afsnit i podcast-serien Drivkraft.

Last modified: 30.03.2023

Af Charlotte Tybjerg Sørensen, kommunikationsmedarbejder

Gennem de seneste 20 år, har børne- og ungeområdet været præget af mange lovændringer, præciseringer og reformer. Undersøgelser har vist, at der er betydelige fejl og mangler i den kommunale sagsbehandling på området, og det sætter retssikkerheden på spil for de allermest udsatte familier og børn.

Vil en ”Barnets lov” være løsningen på de problemer, der er på området. Eller er der behov for andet og mere? Det debatterer Maria Appel Nissen med direktør Rasmus Kjeldahl, Børns Vilkår og professor Trine Schultz, Juridisk Institut, Aalborg Universitet.

Det er Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet, SSH, som står bag Drivkraft. Der er nu lavet 10 afsnit, der alle har den rutinerede tilrettelægger Anne Kejser som vært.

Hør afsnittet her

Vil du vide mere?

More news from SCOPAS

See the list
Department of Sociology and Social Work • Fibigerstraede 13 • 9220  Aalborg East  • Phone: +45 9940 8310 • Email:  inst.issa@socsci.aau.dk
Vat no.: 5798000420649 • P numbers; Aalborg: 1012066143, Copenhagen: 1018019139