Ny adjunkt: Christian Li Kristensen

Pr. 1. september 2022 ansættes Christian Li Kristensen som adjunkt ved SCOPAS - Shaping Concepts, Practives and Advances in Social work, Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. Kristian skal undervise på Socialrådgiveruddannelsen.

Last modified: 26.08.2022

Jeg kommer fra en stilling som seniorforsker ved Nordlandsforskning, og inden da var jeg ph.d.-studerende ved Fakultet for Samfundsvidenskab, Nord Universitet.

Mine forskningsinteresser er bl.a. rettet mod styringslogikker i velfærdsstaten og fag- og begrebsudvikling i relationsprofessionerne, og jeg arbejder som regel med afsæt i kvalitative metoder. Mit ph.d.-projekt var en empirisk undersøgelse af, hvad der sker, når fagprofessionelle på det socialfaglige område udfører evidensbaserede praksisser og et forsøg på – med afsæt i empirien – at påbegynde udviklingen af et sprog for, hvordan fagprofessionelle kan navigere mellem en evidensbaseret fornuft og konkrete praksissammenhænge. Frem til nytår vil jeg være involveret i forskningsprojekter ved Nordlandsforskning, først og fremmest i et projekt om borgerinddragelse i boligsocialt arbejde.

I første omgang skal jeg undervise i kvalitative metoder og vejlede bachelorstuderende på Socialrådgiveruddannelsen.

Jeg ser meget frem til at komme ”hjem” til Aalborg og til at starte hos jer!

Kontakt:

Kroghstræde 7, lokale 3a