Ny studielektor: Mona Kragelund Ravn

Pr. 1. juni 2020 er Mona Kragelund Ravn ansat som studielektor ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. Mona skal indtil videre vejlede og undervise på socialrådgiveruddannelsen, modul 5 om børn og unge, modul 6 om socialt arbejdes organisering og praksis samt modul 9 om kvalitetssikring, evaluering og praksisudvikling.

Last modified: 08.06.2020

Jeg er uddannet socialrådgiver og kandidat i socialt arbejde ved Aalborg Universitet. De sidste knap 20 år har jeg arbejdet ved Aalborg kommune på almen- og specialområdet. Strategisk kvalitetsudvikling har været et gennemgående tema. Jeg har f.eks. lavet udviklings- og analysearbejde som grundlag for relevante strategi- og handlingsinitiativer samt konkret understøttelse af ledere og medarbejdere i udviklings- og implementeringsprocesser.

Min drivkraft er at udvikle det sociale arbejde med afsæt i forskning og praksiserfaring og et vedholdende fokus på borgerne og en bæredygtig drift. Jeg er bl.a. optaget af, hvordan udvikling af mennesker og organisationer hænger sammen og kan øge kompleksiteten i den sociale indsats. Dét og rigtig meget mere, glæder jeg mig til, som studielektor, at blive klogere på sammen med nye kollegaer og studerende. Jeg har meget erfaring som censor på bachelor, master og kandidat niveau og jeg ser frem til at komme endnu tættere på det studie- og forskningsmiljø, som jeg kender. Samtidig vil jeg også gøre, hvad jeg kan, for at holde kontakten til praksis som led i at bidrage til gode sammenhænge – og synergier! - på tværs.

Kroghstræde 7, lokale 6b

E-mail: monakr@socsci.aau.dk