News from SocMap - Sociological Mapping

Pr. 1. juli 2022 er Michelle Fisker ansat som videnskabelig assistent ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. Michelle er tilknyttet forskningsgruppen SocMap - Sociological Mapping.

Ny videnskabelig assistent: Michelle Fisker

Last modified: 05.07.2022

Jeg blev uddannet cand.scient.soc. fra Aalborg Universitet i juni 2022 og er nu blevet ansat som videnskabelig assistent ved Institut ved Sociologi og Socialt Arbejde. Jeg vil være tilknyttet forskningsgruppen SocMap, hvor jeg primært vil fordybe mig i det kvantitative arbejde.

Min specialeafhandling er et kvantitativt studie af studerende på Aalborg Universitets kendskab til digitale teknologier og tillid til kunstig intelligens baseret på selvindsamlet data. Jeg havde særligt et fokus på fakultets-inddelinger og fandt et interessant resultat i, at desto mere undervisning og viden de studerende har om emnet, desto mere tillid har de. Udover dette har jeg tidligere været interesseret i sociale uligheder, særligt inden for uddannelse og klasseinddelinger. Jeg ser utrolig meget frem til at blive en del af et forskningsteam, hvor der bl.a. arbejdes med mine interesseområder og hvor jeg samtidig får lov til at afprøve meget af min viden og mine kompetencer i praksis.

Kontakt:

Fibigerstræde 13